Ontdek de verborgen krachten van uw auto met "het alternatief" voor chiptuning, OBD-tuning of ecotuning!

Wilt u meer pit, trekkracht, vermogen (snelheid) en vooral extra rijplezier van uw auto?

Multichip heeft dé oplossing voor u. We optimaliseren uw auto met de multichip.

Wat is chiptuning?

Het motormanagementsysteem, ook wel ECU (Electric Control Unit) genoemd, regelt o.a. voortdurend op basis van ontvangen informatie (meetgegevens over bijv. temperatuur, toerental en druk) de ingespoten brandstofhoeveelheid, het ontstekingstijdstip en de turbodruk. De ECU gebruikt hiervoor de ontwikkelde software van de autofabrikant. Deze software is zodanig geprogrammeerd, dat er nog een ruime marge overblijft. Bij het chiptunen van de auto wordt van deze ruimte binnen het maximale motorvermogen gebruik gemaakt.

In plaats van de software uit te lezen, aan te passen en weer in de ECU te plaatsen, werken we bij Multichip met de multichip om uw auto te tunen. Deze gedegen ontwikkelde multichip wordt in uw auto geplaatst. Deze multichip-tuning zorgt voor verbeterde rijprestaties, soepeler rijgedrag, meer trekkracht, extra vermogen (snelheid) en ‘last but not least’ brandstofbesparing (bij hetzelfde rijgedrag als voorheen).

Of u nu in een diesel-, benzine-, hybrideauto of zelfs in een vrachtwagen rijdt, de multichip is dé kwaliteitsoplossing voor het tunen van uw wagen. We zijn ook gespecialiseerd in ecotuning en OBD-tuning.

Een paar feiten over de multichip:

  • Wordt door meer dan 250 merkdealers of autobedrijven in Nederland geïnstalleerd.
  • Wordt met 12 maanden fabrieksgarantie geleverd.
  • Alternatief voor mensen die hun auto niet softwarematig willen chiptunen
  • Ideaal voor lease autorijders
  • Perfect om caravan of aanhanger mee te trekken
  • Ontwikkeld door Nederlandse software-ontwikkelaars in de auto-branche, dus u bent 100% verzekerd van eersteklas kwaliteit.

Landelijk verkrijgbaar

U kunt op diverse locaties in Nederland uw auto laten tunen met de multichip. Of u nu een Alfa, BMW, Mercedes, Opel, Volkswagen of ander merk heeft, uw auto is bij onze professionele medewerkers in veilige handen, zij hebben jarenlang ervaring in het tunen. Uw voertuig wordt met de grootste zorgvuldigheid voorzien van de multichip. Klik op uw automerk om de mogelijkheden te zien. U kunt de multichip voor uw auto online bestellen via onze online dealer of bij een van onze dealers bij u in de regio. U betaalt een éénmalig bedrag van €299,- voor de multichip (voor het netjes inbouwen en wegwerken vraagt een dealer gemiddeld €30 tot €50,-), stel dat u vervolgens een andere auto aanschaft, geen probleem, want voor €75,- wordt de nieuwe software op de multichip gezet.

Met de multichip heeft u jaar in jaar uit extra rijplezier van uw huidige auto, maar ook de auto's die u in de toekomst aanschaft.

Pluspunten multichip:

  • Originele software van autofabrikant wordt niet overgeschreven
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Verbeterde prestaties (meer trekkracht en vermogen)
  • Soepeler rijgedrag